Din profil:
  • Teknisk uddannelse, såsom el-tekniker, maskinmester, automationstekniker eller lignende
  • Salgserfaring indenfor tekniske produkter og/eller løsninger er en fordel, men intet krav
  • Engelsk og/eller tysk i skrift og tale på et teknisk niveau
  • Gode it-kundskaber

Teknisk intern og ekstern salgsingeniør

Til vores salgsafdeling i Køge søger JUMO Måle- og Reguleringsteknik A/S en teknisk intern og ekstern salgsingeniør til en nyoprettet stilling.

Som intern og ekstern teknisk salgsingeniør bliver du en del af virksomhedens salgsteam og referer til vores Country Manager. Du overtager en kundeportefølje, som du vil få ansvar for at vedligeholde, videreudvikle og besøge.

Dine dagligdag består af teknisk rådgivning af kunder per telefon og mail inden for sensor, regulerings- og automationsbranchen, at finde kundetilpassede tekniske løsninger, prisforespørgsel hos vores koncernleverandører, udarbejde tilbud og generel opfølgning. Endvidere skal du opsøge nye kundeemner til at supplere den bestående portefølje og foretage kanvasopkald.

Du får stor frihed i jobbet, planlægger selv dit arbejde og dine kundemøder vil typisk være hos kunderne en til to uger om måneden. Vi forventer, at du har cirka 150 kundebesøg årligt og dit salgsdistrikt vil primært være Sjælland.

Derudover skal du deltagelse i salgsrelevante opgaver i form af messer, uddannelsesdage, salgsmøder m.v.

Faglige kvalifikationer


Personlige kvalifikationer

Vi ser frem til at møde dig. Send dine ansøgningsdokumenter, der angiver dine lønforventninger og hurtigst mulige startdato

JUMO Måle- og Reguleringsteknik A/S
Diana Vaabengaard /
Theilgaards Torv 1E
4600 Køge, Danmark

Telefon: +45 4619 4666
Diana.Vaabengaard@jumo.net

 Vi tilbyder

Et uformelt miljø med 6 gode kollegaer, hvor du vil opleve en alsidig hverdag med frihed under ansvar. Der vil være god mulighed for at udfordre dine faglige kvalifikationer.

Vi tilbyder derudover en god lønpakke efter kvalifikationer med tilhørende pension og sundhedsforsikring. Derudover tilbyder vi uddannelse og den nødvendige træning i virksomhedens produkter, så du bliver klædt godt på.

Lyder dette interessant?

Så send din ansøgning via StepStone.dk ,”Søg jobbet her”. Hvis du ønsker flere oplysninger, bedes du kontakte Diana Vaabengaard, telefon 4619 4666.

Ansøgninger behandles fortroligt og løbende og stillingen lukkes, når den rigtige kandidat er fundet.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.