Sensilo – The new JUMO plant in the Technology Park Fulda West
Sensilo-fabrik

Fremtidens fabrik

Med en pris på 48 millioner euro er den nye bygning i Fulda West Technology Park den største investering i JUMO's historie. Dermed sætter den med succes kursen for fremtiden. I fremtiden vil der nemlig være omkring 13.000 m² produktionsareal til rådighed til produktion af temperatur- og tryksensorer. Der er en vind af forandring, når det gælder innovation, digitalisering og bæredygtighed i det nye anlæg. Tag et kig bag kulisserne på dette spændende byggeprojekt sammen med os!

Dit vindue til byggepladsen

Billedet af vores byggeplads opdateres dagligt og afspejler den seneste status på Fulda West Technology Park .

Sensilo

23.04.2024

Fremdrift i byggeriet på få sekunder

Time-lapse-videoen viser den imponerende forvandling fra det første spadestik til den planlagte færdiggørelse. På ingen tid kommer byggepladsen til live, og bygningen tager form. Start tidsrejsen nu!

Dokumentation fra byggepladsen

4/2023 Første spadestik
6/2023 Færdiggørelse af betonvægge (byggefase 1), færdiggørelse af bundplade (byggefase 2), færdiggørelse af underjordisk konstruktion og jordforbedringsforanstaltninger (byggefase 3), installation af betonpæle i jorden, betonering af sprinklertankvægge
7/2023 Lægning af kælderlofter (byggefase 1), konstruktion af vægge ( byggefase 2), færdiggørelse af bundplade (byggefase 3), færdiggørelse af jordarbejder (parkeringsplads)
10/2023 Påbegyndelse af facadearbejde, påbegyndelse af installation af trækonstruktion, påbegyndelse af installation af teknisk bygningsudstyr i kælderen
11/2023 Påbegyndelse af montering af trapezplader, påbegyndelse af vandtætning af taget
12/2023 Påbegyndelse af installation af sprinklerledninger, færdiggørelse af installation af trækonstruktioner
01/2024 Færdiggørelse af installation af trapezplader

Minimal COfootprint

De nuværende planer sigter mod helt at eliminere fossile brændstoffer i fremtiden. Et geotermisk anlæg skal bruges til opvarmning. Dette vil dække spidsbelastningen, mens grundbelastningen udelukkende vil blive dækket af varmegenvinding fra produktionsprocesserne. En tilsvarende applikation for det geotermiske anlæg er i øjeblikket stadig under behandling.

Elforbruget til produktionsfaciliteterne vil i vid udstrækning blive dækket af virksomhedens egen elektricitet. Køle- og ventilationssystemerne i det nye anlæg vil overvejende blive drevet med egenproduceret elektricitet fra et solcelleanlæg. Generelt er alle energirelaterede processer rettet mod at reducere CO2-fodaftrykket til et minimum og gøre fuld brug af den tilgængelige energi.

Billedgalleri

Tal - data - fakta

  • Anvendelse: produktionshal med renrum, logistikhal, administration i produktionslokalerne
  • Konstruktion: Jernbetonrammekonstruktion med tagkonstruktion af træ
  • Etager: 3
  • Bygningens dimensioner: ca. 135,74 × 63,78 m


Har du spørgsmål?


Michael Brosig

Talsmand for virksomheden

Michael Brosig +49 661 6003 2788 Michael.Brosig@JUMO.net +49 661 6003 2788