Let's talk!

At the HYDROGEN ONLINE CONFERENCE 2021

On October 8, 2021, we will participate in the largest digital hydrogen event in the world. Are you also attending the HYDROGEN ONLINE CONFERENCE? We would be delighted to see you there, at least virtually, and to start a conversation.

Find out more!
Hydrogen Online Conference

Meet us at HOC, the world's largest digital hydrogen event!

Schedule a meeting now

Thomas Reus

Market Segment Manager Renewable Energies

Phone:

+49 661 6003 336 Schedule a meeting now

Fra 80 til 300 på 30 år

Ren energi i store mængder

Den praktiske anvendelse af hydrogen har været afprøvet i mange år - fra raketfremdrift til hydrogendrevne brændselsceller i tog, busser og personbiler. Men langt det største forbrug af hydrogen findes i dag stadig som råvare til den kemiske- og petrokemiske industri. På verdensplan blev der brugt ca. 80 mio. ton hydrogen i 2019. På grund af dets fremtidige anvendelse som en ren energibærer i forbindelse med energiomlægningen, forventes hydrogenforbruget at nå op på 300 mio. ton om året i 2050.

Brint er det enkleste kemiske grundstof med en høj tilgængelighed

Hydrogen er det enkleste kemiske grundstof med en høj tilgængelighed.

Princippet for brintproduktion

Princippet for brintproduktion

Strøm til gas

Grøn hydrogen til ren transport og varme

Grøn hydrogen produceres med grøn strøm fra vedvarende energikilder i elektrolyserne. Energien bruges til at opdele vand (H2O) i dets bestanddele brint (H2) og ilt (O2). Hydrogen kan derefter lagres på forskellige måder og anvendes til forskellige formål. Ved hjælp af brændselsceller kan f.eks. lastbiler eller skibe drives CO2-frit. Brændselsceller kan også bruges til at drive små kraftvarmeværker til at levere strøm og varme i beboelsesejendomme. Hydrogen kan også tilføjes til det eksisterende naturgasnet, hvor det lagres, transporteres og senere brændes i f.eks. en industriovn. Ved hjælp af CO2 fra luften eller udstødningsgasser kan hydrogen også omdannes til metan (naturgas) eller e-brændstof (benzin), hvilket gør det muligt at erstatte fossile brændstoffer, selv i applikationer, der er vanskelige at drive elektrisk eller med hydrogen.

image alt text

På den sikre side med JUMO

Der udvikles mange sofistikerede systemer til den rene energiverden omkring hydrogen. De spænder fra elektrolysere, lagrings- og transportsystemer til brændselsceller og syntesestationer. Alle disse systemer har én ting til fælles: For at fungere sikkert og stabilt, er der brug for moderne sensorer til at overvåge og måle tryk, temperatur, niveau og ledningsevne. JUMO har 75 års omfattende erfaring på dette område, som vi gerne deler med dig.

Lær mere om vores løsninger

Dies ist ein Pflichtfeld.
Dette er et obligatorisk felt. Indtast et fornavn.
Dette er et obligatorisk felt. Indtast et efternavn.
Dette er et obligatorisk felt. Indtast dit firmanavn.
Dette er et obligatorisk felt. Indtast venligst en gade.
Dette er et obligatorisk felt. Indtast et postnummer.
Dette er et obligatorisk felt. Indtast venligst en by.
Vælg en indstilling
Dette er et obligatorisk felt. Indtast venligst din e-mail-adresse.

Med din henvendelse gav du os en opgave, som vi gerne vil udføre tilfredsstillende. De data, der indsamles i denne sammenhæng, lagres. For at behandle din anmodning tilfredsstillende er det nødvendigt at udfylde alle tilgængelige felter (kun felter markeret med * er obligatoriske) Vi bruger dine data til at behandle din anmodning som en del af forretningsprocessen. Vi videregiver ingen data til tredjeparter. Vi forbeholder os ret til statistisk at evaluere anonyme dataposter.