Let's talk!

At the HYDROGEN ONLINE CONFERENCE 2021

On October 8, 2021, we will participate in the largest digital hydrogen event in the world. Are you also attending the HYDROGEN ONLINE CONFERENCE? We would be delighted to see you there, at least virtually, and to start a conversation.

Find out more!
Hydrogen Online Conference

Meet us at HOC, the world's largest digital hydrogen event!

Schedule a meeting now

Thomas Reus

Market Segment Manager Renewable Energies

Phone:

+49 661 6003 336 Schedule a meeting now

JUMO's hydrogen-kosmos

Der udvikles mange sofistikerede systemer til en verden med ren energi baseret på hydrogen som medium. Det starter med elektrolysatorer, fortsætter med opbevarings- og transportsystemer og går hele vejen til brændselsceller og synteseanlæg. Alle disse systemer har én ting til fælles: For at de kan fungere sikkert og stabilt, kræves der moderne løsninger til måling, styring og overvågning af tryk, temperatur, fugtighed, ledningsevne, niveau og flow. JUMO har over 75 års omfattende erfaring på dette område, som vi bruger til at hjælpe dine applikationer med at opnå maksimal succes.

Fremstilling af hydrogen gennem elektrolyse

Fremstilling af hydrogen gennem elektrolyse

Vandbehandling til elektrolyse

Sensorteknologi, automation og evaluering fra en enkelt kilde

Elektrolysatoren spiller en nøglerolle i produktionen af grøn hydrogen. Vi hjælper dig gerne med at overvåge tryk og temperatur i din elektrolysator eller med ledningsevnemåling i behandlingen af ultrarent vand. Vores automationssystemer sikrer et problemfrit procesforløb, øger effektiviteten og sparer værdifulde ressourcer.

Løsninger

Procesoptimering i brændselsceller

Også muligt via fjernovervågning og -styring

Brændselsceller bruges nu i både stationære og mobile applikationer inden for en ekstremt bred vifte af områder. Du kan få den sensorteknologi, du har brug for, fra JUMO. Alle enheder tilbyder den højeste sikkerhed, har de nødvendige godkendelser og arbejder med en høj grad af præcision og pålidelighed. Digitale interfaces gør det muligt at bruge de mest moderne automationskoncepter, mens overvågning kan udføres praktisk talt overalt ved hjælp af almindelige webbrowsere. Dine systemer kører derfor effektivt i det optimale område og kan evalueres på en fleksibel måde.

Løsninger
Optimally functioning fuel cell systems

Optimalt fungerende brændselscellesystemer

Absolut sikkerhed ved hydrogen-tankstationer

Absolut sikkerhed ved hydrogen-tankstationer

Teknologier til fremtidens tankstationer

Sikker - pålidelig - økonomisk

Hydrogen-tankstationer er kernen i hydrogenmobilitet og yder et væsentligt bidrag til udbredelsen af miljøvenlige drevteknologier. Et problemfrit procesforløb under optankningen sikres ved præcis overvågning af temperatur og tryk. Samtidig er strenge sikkerhedsforanstaltninger og godkendelser til eksplosionsbeskyttelse afgørende. Vores innovative sensorer opfylder begge aspekter og bliver derfor uundværlige komponenter i hydrogentankstationer.

Løsninger

Funktionel sikkerhed i infrastrukturer med hydrogen

Intet problem med JUMO Safety Performance

På grund af H2's høje brændbarhed bør man ikke tage let på den funktionelle sikkerhed i hydrogenapplikationer. Det er her, JUMO Safety Performance kommer ind i billedet; et brand, der står for det højeste niveau af anlægssikkerhed. Det omfatter enheder med SIL- og PL-certificering samt passive elementer til brug i SIL- og PL-målekæder. Vi vil med glæde sammensætte de rigtige komponenter til dit anlæg.

Løsninger
Funktionel sikkerhed ved håndtering af hydrogen

Funktionel sikkerhed ved håndtering af hydrogen

Lær mere om vores løsninger

Dies ist ein Pflichtfeld.
Dette er et obligatorisk felt. Indtast et fornavn.
Dette er et obligatorisk felt. Indtast et efternavn.
Dette er et obligatorisk felt. Indtast dit firmanavn.
Dette er et obligatorisk felt. Indtast venligst en gade.
Dette er et obligatorisk felt. Indtast et postnummer.
Dette er et obligatorisk felt. Indtast venligst en by.
Vælg en indstilling
Dette er et obligatorisk felt. Indtast venligst din e-mail-adresse.

Med din henvendelse gav du os en opgave, som vi gerne vil udføre tilfredsstillende. De data, der indsamles i denne sammenhæng, lagres. For at behandle din anmodning tilfredsstillende er det nødvendigt at udfylde alle tilgængelige felter (kun felter markeret med * er obligatoriske) Vi bruger dine data til at behandle din anmodning som en del af forretningsprocessen. Vi videregiver ingen data til tredjeparter. Vi forbeholder os ret til statistisk at evaluere anonyme dataposter.

Du er velkommen til at kontakte mig!

Stefan Nehm-Pavlovski

Brancheansvarlig for Genanvendelig Energi

Telefon:

+45 4614 0410 Kontakt mig