Insert your alternative text
Virksomhedsinformation

En virksomhed med tradition

JUMO GmbH & Co. KG er en højteknologisk leverandør af innovative produkter inden for måle-, regulerings- og automatiseringsteknologi. Som familievirksomhed, der drives af tredje generation, beskæftiger virksomheden i dag mere end 2.400 medarbejdere på verdensplan. Det innovative produktsortiment omfatter hele målekæden fra sensorer til automatiserede løsninger for måleparametrene temperatur, tryk, væskeanalyse, flow, niveau og fugtighed.

I dag er virksomheden den globale markedsleder inden for industrielle temperaturføler. Virksomheden udmærker sig ved en usædvanlig grad af innovation, en produktionsdybde, der ligger over gennemsnittet, og et omfattende produktsortiment. Disse faktorer gør det muligt for virksomheden at opfylde kundernes krav hurtigt og fleksibelt.

Troværdighed og tillid er grundlaget for virksomhedens ledelse og sikrer en høj grad af loyalitet blandt medarbejderne. Desuden sikrer virksomheden med sin uddannelsesfrekvens, der ligger over gennemsnittet, sin evne til at imødekomme den fremtidige efterspørgsel efter specialiseret personale.

JUMO er en af de største arbejdsgivere i Fulda med et produktionsareal på 54.000 m2 fordelt på 2 produktionssteder. Derudover har JUMO 5 filialer, 1 datterselskab og 15 hjemmekontorer i Tyskland.

Bæredygtig virksomhedsledelse i forbindelse med realistiske vækstmål, sund finansiering og fokus på fremtidens nøglemarkeder har sikret, at JUMO-koncernen er på vej mod succesfuld vækst - både i dag og i fremtiden.

Virksomheden blev grundlagt i 1948 og fokuserede allerede fra starten på det internationale marked og etablerede allerede i 1971 de første afdelinger i udlandet. I dag har JUMO 25 datterselskaber og mere end 40 agenturer i over 60 lande.