Kalibrierlabor
Kalibrering

Vores kalibreringsservice til dig

Måleudstyr - og dermed også vores produkter - skal kalibreres til de relevante målestørrelser og måleområder i deres applikation. En af de mest populære services, som vi tilbyder, er at kalibrere dine enheder, så du kan udnytte det fulde potentiale af JUMO's måleteknologi. Vi er akkrediteret af DAkkS i henhold til DIN EN ISO/IEC 17025:2018 og tilbyder også vores kalibreringsservice for enheder fra tredjeparter til meget rimelige priser. Udnyt vores service på stedet og vores ekspertise for at sikre, at dine processer kører så problemfrit som muligt.

Kalibrierungen als Servicepaket

Die regelmäßige Kalibrierung von Mess- und Prüfmitteln ist in der industriellen Messtechnik unerlässlich. Was liegt also näher als ein Dienstleistungspaket, das alle für Sie erforderlichen Kalibrierungen sowie Justagen, Wartungen, Reparaturen oder Reinigungen umfasst. Optional kann auch ein Konfigurationsservice inklusive Telefonsupport und Fernwartung enthalten sein. Schaffen Sie Freiraum für Ihr Kerngeschäft und lernen Sie JUMO Service kennen!

Din anmodning til os

Dies ist ein Pflichtfeld.
Dette er et obligatorisk felt. Indtast et efternavn.
Dette er et obligatorisk felt. Indtast dit firmanavn.
Dette er et obligatorisk felt. Indtast venligst din e-mail-adresse.
Vælg en indstilling
Dette er et obligatorisk felt.
Dette er et obligatorisk felt.
Dette er et obligatorisk felt.
Dette er et obligatorisk felt.
Dette er et obligatorisk felt.

Med din henvendelse gav du os en opgave, som vi gerne vil udføre tilfredsstillende. De data, der indsamles i denne sammenhæng, lagres. For at behandle din anmodning tilfredsstillende er det nødvendigt at udfylde alle tilgængelige felter (kun felter markeret med * er obligatoriske) Vi bruger dine data til at behandle din anmodning som en del af forretningsprocessen. Vi videregiver ingen data til tredjeparter. Vi forbeholder os ret til statistisk at evaluere anonyme dataposter.

Ihr Ansprechpartner


Markus Klüh

Kalibrierung

Technischer Service +49 661 6003-729 kalibrierung@jumo.net +49 661 6003-729