Bernhard Juchheim JUMO-Geschäftsführer in der 2. Generation
Profil og fokus

Din partner til sensor- og automatiseringsløsninger

JUMO er en førende system- og løsningsleverandør inden for industriel sensor- og automatiseringsteknologi. Ud over komponenter til måleområderne temperatur, væskeanalyse, tryk, niveau, flow og fugtighed er der også fokus på automatiseringsudfordringer som f.eks. registrering og overvågning samt styring og automatisering.

Løsningsorienteret og kundefokuseret

JUMO betragtes som en "Hidden Champion". Familievirksomheden, der er familievirksomhed i anden og tredje generation, er verdensmarkedsleder inden for industrielle temperaturføler. Som højteknologisk virksomhed udmærker JUMO sig ved en særlig høj grad af innovation, en produktionsdybde over gennemsnittet og et bredt produktsortiment. I mere end 70 år har fokus været på kunden og den rigtige løsning til deres anvendelse.

JUMO har specialiseret sig i at opfylde individuelle krav hurtigt og fleksibelt. Det brede produktprogram tilbyder komponenter og systemer til næsten alle brancher, der beskæftiger sig med planlægning, konstruktion, vedligeholdelse og optimering af maskiner og anlæg. JUMO tilbyder dig hele målekæden fra en enkelt kilde.

Komponenter og løsninger fra JUMO

  • er specielt skræddersyet til dine behov
  • garanterer pålidelighed, sikkerhed og kvalitet
  • understøttes af en individuel og sofistikeret service gennem hele produktcyklussen

An interview with Bernhard Juchheim

Bernhard Jucheim interview picture 1

Erklæring fra den administrerende partner: Kundeorientering er i fokus for virksomhedens politik.

Bernhard Jucheim interview picture 2

Ligesom sin far og grundlægger af virksomheden lægger Bernhard Juchheim stor vægt på kvaliteten af JUMO-produkterne.

Generalpartner Bernhard Juchheim understreger, at det er søgen efter løsninger, der har været drivkraften bag JUMO siden grundlæggelsen.

Din succes er vores motivation

Det er søgen efter løsninger, der har været drivkraften bag JUMO i 70 år nu. Målet er at gøre verden til et bedre sted sammen med vores kunder. Det kan ske med produkter, der giver rent vand, eller med teknologier, der hjælper med at spare værdifulde råmaterialer og energi. Ud af alle de brancher, hvor JUMO-teknologi anvendes, er der særlig opmærksomhed på de nævnte områder. De er fremtidsorienterede industrier, fordi ressourcebesparelser og ren vandforsyning til flere og flere mennesker er afgørende for os og fremtidige generationer.

Hos JUMO er bæredygtighed det generelle princip for alle økonomiske aktiviteter. Lige fra starten voksede den tidligere termometerfabrik organisk og uden opkøb. Ved hjælp af sund fremsynethed blev produktsortimentet udvidet, og familievirksomheden blev internationaliseret: fra termometre til sensorer, fra 6 medarbejdere ved virksomhedens grundlæggelse til den højteknologiske koncern med 2428 medarbejdere på verdensplan.

Sammen mod den digitale fremtid

Vi vil gerne fortsætte på denne vej sammen med dig og støtte dig i digitaliseringen og transformationen til Industri 4.0, fordi selvstyrende og netværksbaserede produktionsprocesser kun fungerer med pålidelig sensorteknologi.

Processer kan allerede nu overvåges og snart styres med JUMO Device App. Temperatur- og tryksensorer med IO-Link gør det muligt at hente sensorinformationer, parameterindstillinger og diagnoser med et minimum af indsats, hvilket muliggør en optimal evaluering af anlæggets status med maksimal sikkerhed.

I fremtiden vil JUMO fortsætte med at udvide dette serviceområde gennem sit produktsortiment, f.eks. ved at gøre data indsamlet af sensorer tilgængelige i en sky. Især i en tid med digital transformation er JUMO en opfindsom, kompetent og pålidelig partner for sine kunder.