Insert your alternative text
Kalibrering

DAkkS-kalibreringsservice

Rutinemæssig kalibrering sikrer produktkvalitet baseret på internationalt sammenlignelige måleresultater. Som DAkkS-akkrediteret serviceudbyder udarbejder vi en skræddersyet kalibreringsstrategi, der opfylder dine krav til produktkvalitet og produktsikkerhed, komplet med tidsbesparende idéer. Vi tager ansvaret for de involverede kalibreringsopgaver - uanset producent.

Globalisering, tillid og sikkerhed

Vores samarbejde med vores DAkkS-akkrediterede laboratorium betyder, at det internationale marked bogstaveligt talt er åbent for dig. Når alt kommer til alt, overholder vores DAkkS-kalibreringer internationalt gyldige standarder. Sammen med vores mange års erfaring som producent af smarte sensor- og automatiseringsløsninger garanterer akkrediteringen dig kalibreringstjenester på højeste professionelle niveau samt kvalitet og sikkerhed for slutbrugeren. og sikkerhed for slutbrugeren.

Din anmodning til os

Dies ist ein Pflichtfeld.
Dette er et obligatorisk felt. Indtast et efternavn.
Dette er et obligatorisk felt. Indtast dit firmanavn.
Dette er et obligatorisk felt. Indtast venligst din e-mail-adresse.
Vælg en indstilling
Dette er et obligatorisk felt.
Dette er et obligatorisk felt.
Dette er et obligatorisk felt.
Dette er et obligatorisk felt.
Dette er et obligatorisk felt.

Med din henvendelse gav du os en opgave, som vi gerne vil udføre tilfredsstillende. De data, der indsamles i denne sammenhæng, lagres. For at behandle din anmodning tilfredsstillende er det nødvendigt at udfylde alle tilgængelige felter (kun felter markeret med * er obligatoriske) Vi bruger dine data til at behandle din anmodning som en del af forretningsprocessen. Vi videregiver ingen data til tredjeparter. Vi forbeholder os ret til statistisk at evaluere anonyme dataposter.

Din kontaktperson


Stefan Krummeck

Stefan Krummeck

DAkkS Ledelse af kalibreringslaboratorier +49 661 6003 9785 Stefan.Krummeck@jumo.net +49 661 6003 9785