Din kontaktperson


Kalibrering DAkkS

Head Office Danish +4546194666 +4546194666


Operativt salg elektronisk modul

Head Office Danish +4546194666 +4546194666


Elektronisk modul til teknisk salg

Head Office Danish +4546194666 +4546194666

Elektroniske moduler

Omfattende EMS-service for alle aspekter af elektroniske komponenter

SMD-placeringslinjerne er hjertet i vores produktion af elektroniske moduler. De er udstyret med det mest moderne udstyr, som skyldes de stadig mere komplekse og mindre komponenter. 3 komplette placeringslinjer, som kan placere op til 215 000 komponenter i timen, er placeret på et produktionsområde på ca. 1100 m².

Insert your alternative text

Vi lægger stor vægt på vores kunders krav. Som følge heraf kan vi reagere fleksibelt og individuelt på dem og producere små mængder såvel som mellemstore serier. For at sikre et højt kvalitetsniveau, kontrolleres de monterede SMD-moduler ved hjælp af automatiserede optiske inspektionssystemer (AOI).

Vores kunder kommer fra en bred vifte af brancher, herunder industriel elektronik, medicinsk teknologi og sensorteknologi. JUMO er den rette partner for dig, hvis du leder efter en kompetent og pålidelig tjenesteudbyder til elektroniske moduler.Særlig brancheekspertise: industriel elektronik, medicinsk teknologi og sensorteknologi.

Laserindskrivning

Vores tjenester

  • Forberedende fase
  • Produktion
  • Kvalitetsstyring

Forberedende fase

Logistik/materialeindkøb

Vores strategiske og operative indkøbsafdeling benytter sig af et internationalt udvalg af leverandører. Leverandørpuljen er kendetegnet ved langvarige forretningsforbindelser og giver dig en høj grad af pålidelighed. Mere end 15000 elektroniske komponenter i JUMO-databasen betyder, at vi er i stand til at tilbyde fleksibilitet. Efter forudgående aftale giver vi dig adgang til JUMO's komponentdatabase, hvor du kan søge efter komponenter, som allerede er i brug hos JUMO. Vores lagerstyringssystem sikrer en optimeret materialeindkøb. Vi garanterer, at alle kundespecifikke data bliver behandlet fortroligt.

Layout/dataforberedelse

På grundlag af din stykliste, kredsløbsdiagrammet og den grove placering, udarbejder vi layoutet og de tilsvarende produktionsklare dokumenter for dig. På baggrund af dine CAD-data, styklister, Gerber-data og placeringskoordinater udarbejder vi alle nødvendige arbejdsplaner, placeringsprogrammer og produktionsdokumenter.

Se vores produktion

Se selv vores kvalitet og ekspertise.

Produktionsvideo (tysk)

Produktion

SMD placement

Vores SMD-placering er meget fleksibel med 3 SMD-linjer, så alle almindelige SMD-designtyper kan placeres. Desuden sikrer den optiske centrering af SMD-komponenterne, at de er sikkert placeret på printpladen. Dette gælder også for specielle komponenter. Den årlige kapacitet udgør i øjeblikket 150 millioner komponenter. Desuden opnår vi korte leveringstider for vores kunder gennem treholdsdrift af SMD-placeringslinjerne.

THT-placering

I vores produktion har vi 10 halvautomatiske placeringsenheder til rådighed til kablede komponenter. Vores erfarne medarbejdere sørger for, at THT-komponenterne bliver monteret præcist. Som følge heraf opnår vi en årlig kapacitet på op til 10 millioner THT-komponenter. Vi tester i øjeblikket et AOI-system til THT-komponenter med henblik på kvalitetssikring.

Lodningsprocesser

Lodningsprocesser som reflowlodning, bølgelodning og selektiv lodning betyder, at JUMO er ideelt stillet til at opfylde de forskellige kundekrav. Selektiv lodning erstatter ofte håndlodning og garanterer et ensartet resultat. Alle mekaniske lodningsprocesser udføres i N2-atmosfære og giver derfor en høj grad af processikkerhed. Blyfri lodning er naturligvis standard hos os.

Montering

Efter anmodning kan de elektroniske moduler, der produceres, installeres i et instrumenthus, efter at de har bestået de test, der ønskes. Du modtager dit produkt fuldt monteret og kan derfor spare tid og penge.

Elektroniske moduler Flying Probe

Flying Probe

Montering af elektriske samlinger

Automatic optical inspection (AOI)

Kvalitetssikring

Test og kontrol

På kundeanmodning udvikler vi allerede et test- og inspektionskoncept i din udviklingsfase. Det nødvendige testudstyr kan bygges af dig eller af JUMO. Vi tilbyder følgende testprocedurer:

  • AOI
  • ICT
  • Flying Probe
  • Funktionstest
  • RUN-IN
  • Røntgen

Kvalitetsstyring

Vores IT-støttede kvalitetsstyringssystem anvendes til statistisk proceskontrol og arkivering. Med en permanent overvågning af alle procestrin sikrer vi en ensartet kvalitet. Vi gennemfører en produktrevision for hvert nyt elektronisk modul for at sikre en løbende optimering af fremstillingsprocesserne.

Din kontaktperson


Kalibrering DAkkS

Head Office Danish +4546194666 +4546194666