Udviklingspartnerskab

Kundespecifikke løsninger fører til nyskabelse

I løbet af JUMOs 75-årige succeshistorie har vi udviklet vores største styrke i kundeloyalitet. Det opnår vi gennem et tæt samarbejde med vores kunder, når det gælder udviklingen af skræddersyede løsninger. Denne strategi er ikke kun til gavn for vores kunder, men giver os samtidig mulighed for løbende at udvikle vores ekspertise og dermed bane vejen for innovationer.

Круглый стол

I tråd med markedet og i kontakt med dig

Vi er systemleverandør til industrien. Vi udvikler både standardapparater og kundespecifikke versioner, som er fuldt tilpasset applikationens krav. Vi fremstiller små såvel som store serier med den samme motivation og grundighed.

Hvorfor er denne mangfoldighed så vigtig for os? Fordi vi ikke kun ønsker at være blandt de bedste i Tyskland, men også på alle andre markeder i hele verden. Derfor sørger vi for, at alle vores produkter lever op til de gældende standarder, direktiver og love.

Strategiske teknologiområder
Industri 4.0 Digitale løsninger
Sensor teknologi Opsætning af intelligente sensornetværk
Vand og spildevand System løsninger
Digitale transformationer Modulopbyggede hardware- og softwarekoncepter

Dimitrios Charisiadis' fokus er på kunden. Han styrer JUMO's produkt- og markedssegment i overensstemmelse med denne strategi.

Omfattende all-round service fra en fælles leverandør

Solutions instead of components, systems instead of products – with the introduction of JUMO Engineering, JUMO customers can now benefit from a complete service portfolio and many years of expertiseLøsninger i stedet for komponenter, systemer i stedet for produkter — med introduktionen af ​​JUMO Engineering har JUMOs kunder den komplette serviceportefølje og mange års ekspertise. JUMO Engineering-teamet samler årtiers erfaring inden for industriel måle-, regulerings- og automatiseringsteknologi. Dette team støtter kunderne gennem hele projektbehandlingen og udvikler kundespecifikke applikationer til en række forskellige industrier. Fokus er altid på den brede JUMO-produktportefølje, der begynder med sensorteknologi til temperatur, tryk, væskeanalyse og flow til de rigtige enheder til registrering, styring og automatisering. Porteføljen omfatter også alle de nødvendige aktuatorer som f.eks. solid state relæer (SSR) og thyristorstrømregulatorer.

Det omfattende tilbud omfatter:

  • Grundlæggende gennemførlighedsundersøgelser om implementering af workshops
  • Udarbejdelse af produktkravsspecifikationer og specifikationsblade til og med konfiguration
  • Programmering og kontrol af automatiseringsløsninger
  • Uddannelseskurser

Søger du en løsning?

Som systemleverandør har vi forskellige løsninger til en række forskellige applikationer. Få et overblik over vores brancher og et udvalg af applikationer, som vi allerede har implementeret løsninger til.

Løsninger