Temperature monitoring

Temperaturovervågning

Urten have en temperatur på mellem 4 og 10 °C for at gæren kan arbejde optimalt. Da der opstår varme under gæringsprocessen, skal gæringstankene køles tilstrækkeligt for at holde temperaturen inden for det optimale område for gærcellerne.

Proces data
Pitch temperatur 5 til 6 °C
Maximum temperatur 8 til 15 °C
Nedkøling 4 til 5 °C

Anbefalet løsning til måling af gæringstemperatur

Den perfekte gæringstemperatur

Vores løsning til temperaturmåling

Afkøling i gærings- og lagertanken kræver præcis temperaturmåling og -styring for at udligne den varme, der genereres under gæringen. Afkølingen opretholder den optimale temperatur for gæren. Her anbefaler vi hygiejniske RTD-temperaturføler og JUMO diraTRON-controlleren.

Kontaktperson


Markedssegmentchef for mad og drikkevarer

Mikkel Frode Jensen +4546140415 +4546140415