pH value monitoring

Overvågning af pH-værdi

pH-værdien i en mæsk er en af de vigtigste parametre for en god øl, da de fleste processer under produktionen af øl kontrolleres ved hjælp af enzymer. Det er derfor yderst fordelagtigt at måle og indstille denne på et tidligt tidspunkt. På den måde kan man sikre, at enzymerne fungerer optimalt, da de kun kan yde deres maksimale effektivitet, hvis de perfekte miljøforhold er til stede.

Proces data
pH værdi5.4 til 5.8

Anbefalet løsning til overvågning af pH-værdi

De bedste betingelser for enzymer

Løsning til overvågning af pH-værdien

Takket være pH-elektroder og JUMO AQUIS touch P multikanals måleaaplikation, har du styr på pH-værdien i bryggeprocessen fra begyndelsen og kan skabe de bedste betingelser for de enzymer, der er afgørende for ølproduktionen. Værdierne kan også dokumenteres på en måde, der er sikret mod manipulationer. Det er også meget enkelt at udskifte pH-elektroderne ved hjælp af det pneumatisk udtrækkelige beslag.

Kontaktperson


Markedssegmentchef for mad og drikkevarer

Mikkel Frode Jensen +4546140415 +4546140415