pH value monitoring

Overvågning af pH-værdi

Afgørende faktorer bestemmes af syren under urtkogningen (f.eks. øllets smag og farve). Derfor er overvågning af pH-værdien her uundværlig. Den anvendte måle- og reguleringsteknologi skal ikke blot holde værdien konstant, men også være egnet til brug i fødevareindustrien og ved høje temperaturer.

Process data

Anbefalet løsning til overvågning af pH-værdi

Perfekt surhedsgrad for den bedste smag

Vores løsning til overvågning af pH-værdi

Den optimale pH-værdi - og dermed det ideelle surhedsniveau i din urt - sikres ved pH-måling med en glasfri pH-elektrode. Elektroden er egnet til højere temperaturer og CIP-rengøring i kombination med transmitteren og controlleren JUMO AQUIS touch. Som følge heraf kan du være sikker på, at din øl altid vil gøre et godt indtryk med sin smag og farve.

Kontaktperson


Markedssegmentchef for mad og drikkevarer

Mikkel Frode Jensen +4546140415 +4546140415