Tryk-overvågning

Trykovervågning

For at processerne kan være skånsomme for produktet og energieffektive kan urten også koges under tryk ved lavere temperaturer. Det kræver en tryktransmitter, der er egnet til øgede mediumtemperaturer, til overvågning af trykket.

Process data
Overpressure 0.2 to 0.3 bar
Temperature approx. 100 °C

Anbefalet løsning til trykovervågning

Højt tryk til skånsom kogning af urt

Vores løsning til trykovervågning

Ligeså i en trykkoger behandles humlen i urtkogeren skånsomt ved højt tryk og lavere temperaturer. Det betyder, at man kan opnå de ønskede aromaer. Her styres det nødvendige tryk af JUMO dTRANS p31-tryktransmitteren, da denne kan anvendes med forhøjede mediumtemperaturer. JUMO DICON touch overtager styringen af tryk og temperatur.

Kontaktperson


Markedssegmentchef for mad og drikkevarer

Mikkel Frode Jensen +4546140415 +4546140415