Under gæringen blandes urten med en vis mængde gærceller. I begyndelsen af gæringen luftes gæren godt igennem og gærer derefter ved en temperatur, der er optimal for gæren. Under den efterfølgende lagring høstes gæren, og den grønne øl opbevares ved en bestemt temperatur og i en bestemt periode afhængigt af øltypen.
Prozessdaten | |
---|---|
Anstelltemperatur | 5 bis 6° C |
Höchsttemperatur | 8 bis 15 °C |
Zurückkühlen | 4 bis 5 °C |
Nej. | Produkt | Billede | Produktnummer | |
---|---|---|---|---|
Ingen oplysninger om løsningsprodukter leveret! |
Nej. | Produkt | Billede | Produktnummer | |
---|---|---|---|---|
Ingen oplysninger om løsningsprodukter leveret! |
Nej. | Produkt | Billede | Produktnummer | |
---|---|---|---|---|
Ingen oplysninger om løsningsprodukter leveret! |