Ved mæskning er det nødvendigt med en nøjagtig temperaturmåling, for at processen kan lykkes. Maltblandingen styres ved hjælp af et forudbestemt temperaturprogram, så stivelsen i malten nedbrydes til sukker. En meget præcis temperaturstyring giver også mulighed for et højt sukkerudbytte, hvilket igen påvirker øllets fylde og alkoholindhold.
Process data | |
---|---|
Vormaischtemperatur | 30 bis 35 °C |
Maischtemperatur | 45 bis 78 °C |
pH-Wert | 5.4 bis 5.8 |
Nej. | Produkt | Billede | Produktnummer | |
---|---|---|---|---|
Ingen oplysninger om løsningsprodukter leveret! |
Nej. | Produkt | Billede | Produktnummer | |
---|---|---|---|---|
Ingen oplysninger om løsningsprodukter leveret! |
Nej. | Produkt | Billede | Produktnummer | |
---|---|---|---|---|
Ingen oplysninger om løsningsprodukter leveret! |