Mæskning

Ved mæskning er det nødvendigt med en nøjagtig temperaturmåling, for at processen kan lykkes. Maltblandingen styres ved hjælp af et forudbestemt temperaturprogram, så stivelsen i malten nedbrydes til sukker. En meget præcis temperaturstyring giver også mulighed for et højt sukkerudbytte, hvilket igen påvirker øllets fylde og alkoholindhold.

Process data
Pre-mash temperature 30 to 35 °C
Mash temperature Between 45 and 78 °C
pH value 5.4 to 5.8

Vores produktanbefalinger til din løsning

Vores løsning til mæskekeddel

Perfekte betingelser for mæskning

I mæskekedlen kontrolleres ikke kun temperatur-tid-processen, men også pH-værdien overvåges. Alle værdierne kan registreres på en manipulationssikker måde. Automatiseringssystemet JUMO mTRON T anvendes også i styringen af bryghuset. Herfra har man altid hele processen og frem for alt øllets kvalitet under kontrol.

Kontaktperson

NO CONTACT PERSON