Ved at koge urten udvindes de aromatiske bestanddele fra humlen. Samtidig fordampes alle de substanser, der kan give en dårlig smag i øllet. Herved frigøres urten fra andre substanser i bundfaldet, som bliver nedbrudt og skilles ved høje temperaturer. Den positive bivirkning ved kogning af urten er, at urten steriliseres.
Nej. | Produkt | Billede | Produktnummer | |
---|---|---|---|---|
1 | JUMO dTRANS p31 Tryktransmitter til øgede mediumtemperaturer |
402050 | Anmod om et tilbud | |
2 | JUMO DICON touch To-kanals/fire-kanals proces- og programcontroller |
703571 | Anmod om et tilbud |
Nej. | Produkt | Billede | Produktnummer | |
---|---|---|---|---|
1 | RTD-temperaturføler Til fødevare- og medicinalindustrien |
902810 | Anmod om et tilbud | |
2 | JUMO 500 IMAGO Multikanal proces- og programcontroller |
703590 | Anmod om et tilbud |
Nej. | Produkt | Billede | Produktnummer | |
---|---|---|---|---|
1 | JUMO tecLine HY pH-kombinationselektroder til hygiejniske applikationer |
201022 | Anmod om et tilbud | |
2 | Pneumatisk udtrækkelig fitting Til pH- og redoxelektroder |
202823 | Anmod om et tilbud | |
3 | JUMO AQUIS touch P Modulær flerkanalsmåleenhed (væskeanalyse) |
202580 | Anmod om et tilbud |